MCK Solutions hjälper företag att synas

Fler företag syns på nätet tack vare mcksolutions.se

Nu är det återigen dags för lite uppdateringar av vad vi gjort den senaste tiden. Först kan vi börja med ett projekt till en förpackningsagentur i Svedala, Skåne. Segerstein´s Design & Pack AB hjälper producenter runt om i världen med att hitta lämpliga förpackningar till parfymer, krämer, livsmedelindustri med mera.

Vi har hjälpt Segerstein´s Design & Pack med en ny logga samt en ny webbplats. Loggan togs fram i samarbete med beställaren och webbplatsen utformades utifrån logga och beställarens grafiska linje. Webbplatsen är gjord i wordpress och ni hittar den på designopack.se.

Vidare i projekthögen hittar vi ett markanläggningsföretag i Malmö, SKB Anläggning & Skötsel AB. Här har vi tagit fram en ny webbplats, även denna i wordpress. Besök SKB Anläggning & Skötsel och se vad de erbjuder för något. Webbplatsen är anpassad efter kundens önskemål och vi kommer även hjälpa SKB Anläggning & Skötsel AB med deras sökmotoroptimering. Läs mer om lokal sökmotoroptimering.

Vi fortsätter att lista företag som vi hjälpt med en ny enkel hemsida. RL Bygg o Kakel är en byggfirma belägen i Löddeköpinge, Skåne. Ägaren Richard beställde en enkel hemsida till hans företag RL Bygg o Kakel där vi ska fortsätta fylla sidan med innehåll med tiden. Kunden har även köpt domänen av oss då vi är återförsäljare åt Loopia.

Svenska Kontorsettan AB driver ett par sidor som vi jobbar med.

Först handlar det om en informationssajt om Städmaterial från Svenska Kontorsettan AB. De erbjuder ett omfattande sortiment av Städmaterial till Företag, Förening och Konsument.

Förutom denna informationssida driver Svenska Kontorsettan AB även ett stort antal andra informationssidor som är intriktade mot mer specifika produkter. Några av de sidor vi gjort är bland annat, whiteboardpennor.n.nu, en sida som helt fokuserar kring whiteboardpennor och andra whiteboardrelaterade produkter till kontoret.  Vi har även skapat en sida som informerar om kopieringspapper, kopieringspapper.eu.

Sist men inte minst så har en juvel bland våra egna sidor som vi gärna lyfter fram lite extra. Det är en webbplats om Personlig Effektivitet som är helt och hållet byggd med hjälp av hemsideverktyget N.nu.

Detta var allt för denna gången. Behöver ni hjälp med en webbplats till ert företag så är det bara att kontakta oss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s