Enkel hemsida till ert företag

Vi hjälper er med en enkel hemsida

För en tid sedan hjälpte jag köpmannaföreningen i Svedala med att ta fram en hemsida som de kunde administrera själv utan att vara specialist. Då det är en förening med skiftande personer i styrelse och andra uppdrag skulle sidan vara enkel att lära sig för eventuella nya administratörer av hemsidan. Jag tog fram deras nya hemsida Svedala Handel.

Sidan gjorde jag med hjälp av n.nu som skapar enkla men effektiva hemsidor. Man får dessutom prova gratis i 1 månad.

Efter detta fick jag några uppdrag till. Först ut var Svedala håratelje som behövde en hemsida då detta saknades. Sagt och gjort, en hemsida skapades. Vidare kom snabbt en kund till. Niyoms Kök, som är en thailändsk restaurang i Holmeja, strax utanför Svedala. Och vidare efter detta kom Svedala Handels och Företagsservice och ville ha en hemsida.

Jag började fundera på ett mer hållbart koncept för alla företag och föreningar som behöver en enkel hemsida och tog fram min idé Enkla Hemsidor som jag redovisar för på min hemsida MCKSolutions.se. Detta har börja att ge utdelning, dock i ganska lugn takt då jag vill ta fram ett koncept som håller. Jag har efter mina funderingar om ett koncept fått in ett par jobb som jag håller på med just nu. De hemsidor som jag färdigställt är dock en enkel hemsida till Rosquist VVS samt ett pågående projekt som jag har med Svenska Kontorsettan AB som är en informationssajt om kopieringspapper.

Välkommen med era funderingar och frågor om enkla hemsidor så är det kanske snart just ert företag som skaffar en enkel hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s